Efficiënt evalueren

Tips om tijd en moeite
te besparen

Er wordt nogal wat geëvalueerd in het onderwijs. Dit heeft een goede reden, want het evalueren draagt bij aan het kwaliteitsproces. Efficiënt evalueren kost echter veel tijd en regelmatig rijst de vraag of al die moeite opweegt tegen de opbrengst. Een goede online evaluatietool kan zorgen voor een positief antwoord op deze vraag. Een dergelijke tool bespaart de gebruiker namelijk veel tijd en moeite en versoepelt het evaluatieproces in hoge mate. Onze whitepaper beschrijft aspecten van het online evalueren die kunnen bijdragen aan een efficiënter evaluatieproces.
Meer weten?
Download hier de gratis whitepaper!
Of laat hieronder je e-mailadres achter, dan sturen we je de whitepaper toe en houden we je in de toekomst op de hoogte. Bijvoorbeeld over nieuwe whitepapers. En maak je geen zorgen we zullen je niet gaan spammen!

Meer tips en tricks?

Als je meer wilt weten over professioneel evalueren kun je via onderstaande links diverse whitepapers vinden.

Goed evalueren is een specialisme

Evaluatiemoeheid voorkomen, reponspercentages verhogen, efficïent werken, het zijn allemaal elementen van een professioneel evaluatieproces. En al deze onderdelen vragen tijd en aandacht. De juiste tools kunnen je helpen dit proces te beheersen: Evalytics is specialist in evalueren. We maken de meest complete evaluatieapplicatie voor kwaliteitsonderzoek in het Nederlandse onderwijs. Met Evalytics stel je zelf maatwerk evaluaties samen. Vervolgens plan je ze in, laat je ze automatisch uitvoeren en maak je overzichtelijke rapportages. Door Evalytics cyclisch in te zetten ben je in staat verbeterpunten aan te wijzen en op te volgen. Zo helpt Evalytics de kwaliteit van opleidingen te verbeteren en kosten te besparen.

Meer informatie?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Evalytics voor jouw instelling kan betekenen? Download dan de brochure door onderstaand formulier te versturen.

Interesse?
Boek een demo!

Boek nu een vrijblijvende demo waarbij je alles te weten komt over Evalytics en wat we voor je organisatie kunnen betekenen!

Of neem contact met ons op!

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zsm contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.