Evalytics voor interne opleidingen

Bij Evalytics staat eenvoud, flexibiliteit en gebruikersvriendelijkheid voorop.

Hoge responscijfers met Evalytics

Maak het respondenten gemakkelijk en evalueer ‘live’ in de klas of nodig ze uit voor een evaluatie op afstand. Invullen kan dan overal; thuis op de bank of bijvoorbeeld onderweg in de trein.

Beperk je kosten

Intern opleiden is praktisch, het geleerde kan direct worden toegepast, maar het is ook kostbaar. Het gaat vaak om specialistische opleidingen voor relatief kleine groepen. Evalytics houdt hier rekening mee en blijft betaalbaar, ook voor kleine groepen. Zo kun je zonder hoge kosten direct de kwaliteit van uw opleidingen toetsen.

Formatief evalueren

Bedrijven betalen zelf voor hun interne opleidingen. Daarom is het toetsen en verbeteren van de kwaliteit van die opleidingen voor deze organisaties van groot belang. Cyclisch evalueren, de resultaten bespreken en eventueel implementeren, zijn hier een wezenlijk onderdeel van. Evalytics biedt mogelijkheden tot feedback en terugkoppeling en draagt zo bij aan kwaliteitsverbetering van de opleidingen.

Flexibele inrichting

Interne opleidingen zijn vaak heel specifiek en doelgericht. Daarom is een flexibele evaluatietool van belang. Maak met Evalytics gebruik van geavanceerde instellingen, uitgebreide of juist ingekorte evaluatieformulieren of maak zelf vragen aan, en ontwerp zo een evaluatie op maat.

Resultaten en rapportages

Intern opleiden is voor veel bedrijven een onmisbare schakel in de bedrijfsvoering. Voor kwaliteitsmanagers in deze bedrijven is het snel inzien van resultaten en het maken en delen van rapportages over de opleidingen dus een belangrijke taak. Evalytics maakt dit mogelijk door heldere grafische weergaven van resultaten en overzichtelijke rapportages die met één druk op de knop gedeeld kunnen worden.

Staafdiagrammen

Tijdlijn

(GEMIDDELDE) SCORES

Interesse? Boek een demo!

Boek direct een vrijblijvende demo waarbij je alles te weten komt over Evalytics en wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen!

Of neem contact met ons op!

Liever bellen of mailen? Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.