Responspercentages verhogen

Tips om het responspercentage te verhogen

Om het geboden onderwijs te verbeteren en eventuele knelpunten binnen de organisatie aan te wijzen is regelmatig evalueren voor de meeste onderwijsinstellingen een onmisbaar hulpmiddel. Lage responspercentages kunnen de waarde van deze evaluaties echter sterk verminderen of ronduit waardeloos maken. Vrijwel alle instellingen willen hun responspercentages daarom verhogen. Een goede online evaluatietool kan ze daarbij helpen. In deze whitepaper vind je een aantal praktische tips om die responspercentages te verhogen.

Meer weten?
Download hier de gratis whitepaper!
Of laat hieronder je e-mailadres achter, dan sturen we je de whitepaper toe en houden we je in de toekomst op de hoogte. Bijvoorbeeld over nieuwe whitepapers. En maak je geen zorgen we zullen je niet gaan spammen!

Meer tips en tricks?

Als je meer wilt weten over professioneel evalueren kun je via onderstaande links diverse whitepapers vinden.

Goed evalueren is een specialisme

Evaluatiemoeheid voorkomen, reponspercentages verhogen, efficïent werken, het zijn allemaal elementen van een professioneel evaluatieproces. En al deze onderdelen vragen tijd en aandacht. De juiste tools kunnen je helpen dit proces te beheersen: Evalytics is specialist in evalueren. We maken de meest complete evaluatieapplicatie voor kwaliteitsonderzoek in het Nederlandse onderwijs. Met Evalytics stel je zelf maatwerk evaluaties samen. Vervolgens plan je ze in, laat je ze automatisch uitvoeren en maak je overzichtelijke rapportages. Door Evalytics cyclisch in te zetten ben je in staat verbeterpunten aan te wijzen en op te volgen. Zo helpt Evalytics de kwaliteit van opleidingen te verbeteren en kosten te besparen.

Meer informatie?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Evalytics voor jouw instelling kan betekenen? Download dan de brochure door onderstaand formulier te versturen.

Interesse?
Boek een demo!

Boek nu een vrijblijvende demo waarbij je alles te weten komt over Evalytics en wat we voor je organisatie kunnen betekenen!

Of neem contact met ons op!

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zsm contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.