beter

hoger onderwijs

evalueren

overheid

voor

bedrijfsleven

Eenvoudig, flexibel en gebruikersvriendelijk

Evalytics is de meest complete evaluatieapplicatie in Nederland. Stel met Evalytics zelf maatwerk evaluaties samen. Plan evaluaties van te voren in en automatiseer het evaluatieproces. Gebruik standaardvragensets en eigen (open) vragen. Analyseer en vergelijk de resultaten. Maak overzichtelijke rapportages en deel ze met medewerkers en respondenten. Wijs door cyclisch evalueren probleemgebieden aan en monitor de verbeterplannen. Evalytics is een onmisbaar hulpmiddel in kwaliteitsonderzoek en -verbetering.

7,3

Rapportages

Alle resultaten in één overzicht
Bekijk de resultaten op het overzichtelijke Evalytics dashboard dat je gedeeltelijk zelf kunt samenstellen. De helder vormgegeven weergave van de resultaten zijn begrijpelijk en leesbaar.

Direct resultaten bekijken
Na elke evaluatie kun je direct de resultaten inzien. De resultaten worden gecategoriseerd op module-, docent- en evaluatieniveau.

Maak zelf hoogwaardige rapportages
Met Evalytics produceer je zelf kwalitatief hoogwaardige rapportages op meerdere niveau’s. Stel op elk gewenst niveau duidelijke overzichten samen. Kies welke onderdelen in het rapport getoond dienen te worden. Exporteer de resultaten met één druk op de knop in het gewenste bestandsformaat en verstuur het rapport automatisch naar bijvoorbeeld medewerkers, respondenten, managers of externe partijen.

Slimme correlaties
Evalytics biedt resultaten aan die niet alleen los te bekijken zijn maar ze worden ook gekoppeld weergeven. Zo geeft Evalytics inzicht in correlaties die je anders zelf zou moeten ontdekken.

Gemiddelde
score

4.1

Gemiddelde
score

6.3

Gemiddelde
score

8.7

RapportagesDashboard

Alle resultaten in één overzicht
Maak zelf hoogwaardige rapportages
Evalytics realiseert kwalitatief hoogwaardige rapportages op module-, docent- en evaluatieniveau. Stel op elk gewenst niveau duidelijke overzichten samen. Kies welke onderdelen getoond dienen te worden en exporteer de resultaten met één druk op de knop in het gewenste bestandsformaat.

Hoogwaardige rapportages
Evalytics realiseert kwalitatief hoogwaardige rapportages op module-, docent- en evaluatieniveau. Met één druk op de knop exporteer je deze resultaten wat het laten vervaardigen van een rapportage door een externe partij overbodig maakt.

Rapportages kunnen gemaakt worden naar aanleiding van de resultaten.
Eva realiseert kwalitatief hoogwaardige rapportages op module-, docent- en evaluatieniveau. Met één druk op de knop exporteer je deze rapportage naar studenten, docenten, managers en externe partijen.

Direct resultaten bekijken
Na elke evaluatie kunt u meteen de resultaten inzien op de resultatenpagina. Deze resultaten worden gecategoriseerd op module-, docent- en evaluatieniveau.

Slimme correlaties
Evalytics biedt resultaten aan die niet alleen los te bekijken zijn maar ze worden ook gekoppeld weergeven. Zo geeft Evalytics inzicht in correlaties die je anders zelf zou moeten ontdekken.

Resultaten en rapportages
Intern opleiden is voor veel bedrijven een onmisbare schakel in de bedrijfsvoering. Voor kwaliteitsmanagers in deze bedrijven is het snel inzien van resultaten en het maken en delen van rapportages over de opleidingen dus een belangrijke taak. Evalytics maakt dit mogelijk door heldere grafische weergaven van resultaten en overzichtelijke rapportages die met één druk op de knop gedeeld kunnen worden.

Welke vakken heeft u gevolgd op de middelbare school?

Duits

Geografie

Geschiedenis

Biologie

Economie

Wiskunde 1

Wiskunde 2

Chemie

0%

20%

40%

60%

80%

Cyclisch evalueren

Cyclisch formatief evalueren
Door na elke evaluatieronde de resultaten te analyseren wordt het mogelijk passende verbeterplannen op te stellen en te implementeren. Deze verbeteringen kunnen in een volgende iteratie worden geëvalueerd. Indien nodig kunnen ze vervolgens worden bijgesteld en geborgd. Evalytics biedt mogelijkheden tot feedback en terugkoppeling en is daarom een onmisbaar hulpmiddel in elke Plan, Do, Act & Check-verbetercyclus.

Formatief evalueren
Het toetsen en verbeteren van kwaliteit in opleidingen en organisaties is van groot belang. Cyclisch evalueren, de resultaten bespreken en eventueel verbeteringen implementeren, zijn hier een wezenlijk onderdeel van. Evalytics biedt mogelijkheden tot feedback en terugkoppeling en draagt zo bij aan kwaliteitsverbetering van de opleidingen.

Evaluaties op maat

Flexibel vragensets aanmaken
Met Evalytics maakt je evaluaties op maat
Stel eenvoudig eigen vragensets samen of kies voor de standaardvragensets van Evalytics. combineren is ook mogelijk! De vragensets ontwikkeld door Evalytics bieden mogelijkheid om te benchmarken en bevatten de belangrijkste vragen over de lessen, toets en de docent.

Met Evalytics richt je het evaluatietraject precies naar behoefte in
Evalytics beschikt over geavanceerde instellingen die zorgen dat de workflow naadloos aansluit op jouw organisatie.

Flexibele inrichting
nterne opleidingen zijn vaak heel specifiek en doelgericht. Daarom is een flexibele evaluatietool van belang. Maak met Evalytics gebruik van geavanceerde instellingen, uitgebreide of juist ingekorte evaluatieformulieren of maak zelf vragen aan, en ontwerp zo een evaluatie op maat.

Evaluaties op maat
Met Evalytics kun je gemakkelijk je eigen vragensets invoeren. Bij het aanmaken van een evaluatie kan je één of meerdere sets selecteren en zo een evaluatie geheel naar wens samenstellen.

ragensets gemaakt door Evalytics of helemaal zelf
Bij het klaarzetten van een evaluatie kan gekozen worden uit de door Evalytics beschikbaar gestelde vragensets, uit de eigen vragensets, of een combinatie van beide. De vragensets ontwikkeld door Eva bieden mogelijkheid om te benchmarken en bevatten de belangrijkste vragen over de lessen, toets en de docent/trainer.

Workflow

Evaluaties inplannen via de evaluatiekalender
De ‘Evaluatiekalender’ is een functie speciaal ontwikkeld voor hoger onderwijs waarmee je (ver) van tevoren evaluaties kunt plannen. Evaluatiegegevens worden automatisch geïmporteerd in Evalytics door een koppeling met het bronsysteem.

Vragen aanvullen door de docent
Nadat de evaluatie is aangemaakt krijgt de docent de mogelijkheid om een aantal vragen toe te voegen of te verwijderen voordat de evaluatie wordt afgenomen

Controle door verantwoordelijke medewerker
De kwaliteitsmedewerker en/of cursuscoördinator controleert of de toegevoegde vragen goed aansluiten bij het doel van de evaluatie.

LIVE IN DE KLAS EVALUEREN
Met de aanwezige studenten evalueert de docent in de klas met een (QR-)code. Live in de klas evalueren zorgt voor een hoog responspercentage en is daarom erg effectief!

EVALUEREN OP UITNODIGING
De uitnodiging voor de evaluatie wordt verstuurd op de aangegeven startdatum. De student kan de evaluatie invullen via app of web. Thuis, op school of bijvoorbeeld in de trein!

Feedback toevoegen na afloop van de evaluatie
Een goede terugkoppeling van de resultaten naar studenten is essentieel. Met een paar klikken stel je een compacte terugkoppeling samen die verstuurd kan worden naar de app en/of e-mail. Als afsluiting van de evaluatie kan er voor het vak een kwaliteitsborging worden geschreven.

Hoogwaardige rapportages
Evalytics realiseert kwalitatief hoogwaardige rapportages op module-, docent- en evaluatieniveau. Met één druk op de knop exporteert u deze rapportages naar studenten, docenten, managers en externe partijen.

LIVE EVALUEREN TIJDENS DE TRAINING/COACHING
Met de aanwezige studenten evalueer je tijdens de training of coaching met een (QR-)code. Live evalueren zorgt voor een hoog responspercentage en is daarom erg effectief! Docenten krijgen instructies en kunnen live tijdens de training evaluaties afnemen. Zo ziet uw organisatie gemakkelijk of de training, faciliteiten en trainer voldoen aan de eisen van uw trainingsbureau.

Live evalueren en gebruikersapp

Handige evaluatie‑app voor gebruikers
Eenvoudig te bedienen, snel en gemakkelijk vragen beantwoorden
De Evalytics gebruikersapp is eenvoudig te bedienen en stelt respondenten in staat vragen snel te beantwoorden. De aantrekkelijke vormgeving en het grote gebruiksgemak dragen bij aan een hoog responspercentage. Evalueer ‘live’ in de klas of nodig gebruikers uit voor een evaluatie op afstand. Invullen kan dan overal; thuis op de bank of bijvoorbeeld onderweg in de trein.

Hoge responscijfers met Evalytics

Maak het respondenten gemakkelijk en evalueer ‘live’ in de klas of nodig ze uit voor een evaluatie op afstand. Invullen kan dan overal; thuis op de bank of bijvoorbeeld onderweg in de trein.

kosten

Beperk je kosten
Intern opleiden is praktisch, het geleerde kan direct worden toegepast, maar het is ook kostbaar. Het gaat vaak om specialistische opleidingen voor relatief kleine groepen. Evalytics houdt hier rekening mee en blijft betaalbaar, ook voor kleine groepen. Zo kun je zonder hoge kosten direct de kwaliteit van uw opleidingen toetsen.

Hoogwaardige rapportages
Evalytics realiseert kwalitatief hoogwaardige rapportages op module-, docent- en evaluatieniveau. Met één druk op de knop exporteer je deze resultaten wat het laten vervaardigen van een rapportage door een externe partij overbodig maakt.

Evalytics is een onmisbaar hulpmiddel in kwaliteitsonderzoek en helpt organisaties kosten te besparen.

Privacy

Privacy en veiligheid|
Privacy staat bij Evalytics voorop en wordt altijd gewaarborgd. Studenten evalueren 100% anoniem en ook docenten en trainers hebben geen inzicht in elkaars resultaten.

Tips om tijd en moeite
te besparen

Er wordt nogal wat geëvalueerd in het onderwijs. Dit heeft een goede reden, want het evalueren draagt bij aan het kwaliteitsproces. Efficiënt evalueren kost echter veel tijd en regelmatig rijst de vraag of al die moeite opweegt tegen de opbrengst. Een goede online evaluatietool kan zorgen voor een positief antwoord op deze vraag. Een dergelijke tool bespaart de gebruiker namelijk veel tijd en moeite en versoepelt het evaluatieproces in hoge mate. Onze whitepaper beschrijft aspecten van het online evalueren die kunnen bijdragen aan een efficiënter evaluatieproces.

Meer weten?
Download hier de gratis whitepaper!

Meer tips en tricks?

Als je meer wilt weten over professioneel evalueren kun je via onderstaande links diverse whitepapers vinden.

Goed evalueren is een specialisme

Evaluatiemoeheid voorkomen, reponspercentages verhogen, efficïent werken, het zijn allemaal elementen van een professioneel evaluatieproces. En al deze onderdelen vragen tijd en aandacht. De juiste tools kunnen je helpen dit proces te beheersen: Evalytics is specialist in evalueren. We maken de meest complete evaluatieapplicatie voor kwaliteitsonderzoek in het Nederlandse onderwijs. Met Evalytics stel je zelf maatwerk evaluaties samen. Vervolgens plan je ze in, laat je ze automatisch uitvoeren en maak je overzichtelijke rapportages. Door Evalytics cyclisch in te zetten ben je in staat verbeterpunten aan te wijzen en op te volgen. Zo helpt Evalytics de kwaliteit van opleidingen te verbeteren en kosten te besparen.

Meer informatie?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Evalytics voor jouw instelling kan betekenen? Download dan de brochure door onderstaand formulier te versturen.

Interesse?
Boek een demo!

Boek nu een vrijblijvende demo waarbij je alles te weten komt over Evalytics en wat we voor je organisatie kunnen betekenen!

Of neem contact met ons op!

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zsm contact met je op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.