De nieuwe manier van evalueren

Bij Evalytics staat eenvoud, flexibiliteit en gebruikersvriendelijkheid voorop.

Hoger onderwijs

Van het inplannen, controleren, toevoegen en verwijderen van vragen tot feedback en rapportages. Evalytics is het ideale evaluatieprogramma voor het hoger onderwijs.

Interne opleidingen

Verbeter de kwaliteit van uw interne opleidingen door flexibel en formatief te evalueren, maak en deel overzichtelijke rapportages en bespaar kosten.

Trainingbureau’s

Voldoen de training, faciliteiten en trainer aan de eisen van uw trainingsbureau? Stel evaluaties geheel naar wens samen, bekijk en deel direct de resultaten.

Flexibel evalueren met Evalytics

Docenten en trainers evalueren met Evalytics gemakkelijk ‘live’ in de klas of nodigen studenten uit voor een evaluatie op afstand.

Zelf vragen aanmaken

Stel eenvoudig eigen vragensets samen of kies voor de standaardvragensets van Evalytics. combineren is ook mogelijk! De vragensets ontwikkeld door Evalytics bieden mogelijkheid om te benchmarken en bevatten de belangrijkste vragen over de lessen, toets en de docent.

Groot gebruiksgemak voor student, docent en manager

Evalytics staat voor gemak; geen complexe software met eindeloze opties, maar software die u echt helpt. Na het eenmalig inrichten van het portaal (ongeveer één uur) zet u binnen enkele minuten een evaluatie klaar. Evalytics regelt de rest en na afloop kunt u direct de resultaten bekijken.

 

Hoogwaardige rapportages van de resultaten

Evalytics realiseert kwalitatief hoogwaardige rapportages op module-, docent- en evaluatieniveau. Dit geeft u op elk gewenst niveau een duidelijk overzicht; met één druk op de knop exporteer u de resultaten. Dit maakt het laten vervaardigen van een rapportage door een externe partij overbodig.

Privacy en veiligheid

Privacy staat bij Evalytics vooraan en wordt altijd gewaarborgd. Studenten evalueren 100% anoniem en ook docenten en trainers hebben geen inzicht in elkaars resultaten.

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Evalytics nog meer voor uw instelling kan betekenen? Download en lees de brochure door op onderstaande knop te klikken.

Organisaties die Evalytics gebruiken

Volg onze nieuwste evaluatie ontwikkelingen

Nieuw jaar, nieuwe website!
Ook thuis hebben wij de afgelopen tijd niet stilgezeten. Buiten een hele nieuwe uitstraling zijn er binnen Evalytics talloze nieuwe mogelijkheden die Evalytics niet alleen nog interessanter maken voor Hogescholen en Universiteiten, maar ons ook verder openstellen voor interne opleidingen en trainings- en coachingbureau’s!

 

Snel passende evaluaties klaarzetten en afnemen? Dat kan! Evalytics biedt een snelle en efficiënte manier van het klaarzetten van evaluaties. De studenten kunnen de evaluatie zowel via het web als de mobiele app invullen. Ze kunnen dit tijdens een les op school doen, maar ook in de treinof als ze thuis zijn.

 

In samenwerking met onze klanten heeft er een informatieve workshop plaatsgevonden over ‘Live evalueren’. Live in de klas evalueren biedt meerwaarde voor het onderwijs: de docent kan doorpraten met de studenten over de uitkomsten. Ook krijgen studenten direct een terugkoppeling van de uitkomsten en mogelijke verbeteracties, wat studenten het gevoel geeft invloed op (de kwaliteit van) het onderwijs te hebben.

Interesse? Boek een demo!

Boek nu meteen een vrijblijvende demo waarbij u alles te weten komt over wat Evalytics voor uw organisatie kan betekenen!

Of neem contact met ons op!

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.